gulvafslibning priser, hvad koster gulvafslibning?

Gulvslibning og parketslibning i København, Hvad koster gulvafslibning? 

Vi udfører gulvslibning i København til alle mulige overflader og af højeste kvalitet og til en meget god pris. Gulve som enhver arkitekt og firma fantaserer om. 
Gulvslibning København har været tømrer i mange år. Vi tilbyder alt, hvad der kan tænkes på ved slibning og behandling af både træ og parketgulve i måde leje lejligheder o huse. Vores gulvslibere fuldfører mange kvadratmeter trægulv om året, hvilket skaber en uvurderlig oplevelse og viden i området. Vores kunder er både virksomheder og enkeltpersoner. Vi arbejder med ny produktion såvel som renovering.

Ansæt Amager Gulvteknik til at slibe dit parketgulv og for at give gulvet tilbage det originale glans og frem for alt beskyttelsen, som et nyt overfladelag giver. Vi slibe, gendanne, reparere og behandle alle typer hårdttrægulve med den ønskede behandling. For at opnå det bedste resultat bruger vores gulvslibemaskiner professionelle maskiner og slibeprodukter fra tyske Pallmann og svenske BONA, der er førende inden for fremstilling af gulvslibemaskiner, slibepapir og topbehandlingspordukter til trægulve.

Du vælger hvilken behandling du ønsker, og vi udfører derefter den krævede gulvslibning med tilhørende behandling. Vælg mellem flere forskellige typer overfladebehandlinger, såsom lak, olie, hårdvoksolie, farvning eller hvorfor ikke male dit gulv. Se i vores gallerier for eksempler på gulve med forskellige typer behandling. Har du brug for dine gulve repareret eller restaureret, vil vi selvfølgelig også arrangere dette i forbindelse med vores slibning af dine gulve.

Hvor meget koster det så at slibe et gulv, parketgulv? Gulvafslibning priser

Du kan faktisk ikke sige nogen generel pris, da der er så mange forskellige træsorter og behandlings typer. Størrelsen på overfladen på gulvet, der skal slibes og behandles, har også meget at gøre med prisen. Vores priser for en gulvafslibning er normalt mellem Dk 150-500 pr. M2 fra lak til den dyreste farvning. Prisen per kvadratmeter er ofte lavere for et større område end for et enkeltværelse.

Vi garanterer at du vil være tilfreds med resultatet, hvis du bruger os til at slibe og behandle dine gulve. Vi har gennem årene arbejdet med de fleste typer trægulve og -behandlinger. På denne måde har vi fået uvurderlig viden om trægulve. Vi ved, at kvaliteten af det udførte arbejde altid vil være den vigtigste ting for os, så du som kunde bliver tilfreds. Da ingen gulve er ens, er vores oplevelse din bedste garanti. Derudover giver vi også 5 års garanti på det udførte arbejde.

Godt at vide om gulvslibning og parketslibning.

Vi bruger professionelle gulvslibemaskiner. Maskinerne er udstyret med støvsugere og suger det meste af støv op, der opstår under slibning. Den store bælte-maskine udsender ikke noget støv på nogen måde. Kantmaskinen har lidt sværere at opsuge alt støvet, da gulve ofte er mere eller mindre ujævne langs væggene. Du kan forenkle det hele ved at sige, at jo mere ujævnt gulvet er, jo mere støv i luften. Slibning af tærskler genererer altid lidt mere støv, da “sugefunktionen” i slibemaskinen ikke bliver tæt, når kantmaskinen til en vis grad er i luften. Hårdere træ giver finere støv end blødere træ, men da vi altid støvsuger gulve før behandling, absorberes det meste af støvet. Støvet trænger ikke ind i lukkede døre. Hvis du har en meget åben overflade i forbindelse med hvor slibning finder sted, kan det være en god idé at dække til med plast.

At tænke over før og efter gulvslibning udføres

Alle møbler på gulvoverflader, der skal slibes, skal fjernes, og disse kan nulstilles omhyggeligt ca. 12-24 timer senere afhængigt af den valgte topbehandling. Fjern ophængte loftslamper og alt andet, der kan være i vejen for gulvslibemaskinen. Planter osv. I vinduer kan efterlades, såvel som malerier osv. På vægge, hvis de ikke risikerer, at kværnen forstyrres af dem. Alt, der er følsomt eller dyrt, skal fjernes fra de overflader, som arbejdet skal udføres på. Opbevar altid gulvbelægninger på dine møbler for at forhindre ridser og skader på dine gulve, når du flytter dem tilbage. Løft møblerne tilbage på gulvet, træk ikke møblerne på gulvet.

Vær forsigtig med dine lakerede og hårde voksede gulve den første uge, før de er hærdet til deres fulde slidstyrke. Bemærk, at tæpper ikke må anbringes på gulvet før 10 dage efter den øverste behandling for at reducere risikoen for farveforskelle, som kan forekomme, før produkterne er helt hærdet. Vådtørring af nybehandlede gulve bør ikke udføres inden for 10 dage efter behandlingen. For eksempel er lakkerne vandbaserede og skal have lov til at hærde tydeligt.

Hvor lang tid tager det at slibe og behandle et gulv?

Forvent at vi kan fuldføre 15-50 kvadratmeter om dagen afhængigt af træsort, behandling og hvor ujævnt / slidt gulvet er.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *